Student Experience wint Best New Student Housing Award

Student Experience is winnaar van The Class Best New Student Housing Development of the Year Award 2018. Deze award geeft erkenning aan het recent geopende complex van Student Experience: Nautique Living. Een project dat studenten niet alleen huisvesting biedt, maar ze ook voorziet van een compleet pakket aan faciliteiten. En hiermee de ultieme Student Experience tot stand brengt.

The Class Best New Student Housing Development of the Year Award is een internationale prijs voor een in het afgelopen jaar geopend studentencomplex, dat een voorbeeld is in het creëren van de ideale studentenhuisvesting. Nautique Living is tot winnend complex verkozen, omdat het door zijn ontwerp en oog voor details, studenten de beste plek biedt waar zij kunnen studeren, zich ontwikkelen en waar zij levenslange herinneringen zullen vormen.

Johan Verweij, directeur van Student Experience: ‘’Het winnen van de The Class Best New Student Housing Development of the Year Award 2018 is een kroon op ons werk. Ik ben zeer trots op deze prijs, die erkenning geeft aan alle activiteiten rondom het project Nautique Living. Een project waarbij de experience van de bewoner centraal staat.’’

terug naar overzicht
Student Experience wint Best New Student Housing Award Student Experience wint Best New Student Housing Award